Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Jacky Van den Berghe: Woensdag, juni 27, 2012 03:17
Het leven maakt ons tot wie we zijn. Raak geschreven!
Liefs,
Jacky


witteroos: Dinsdag, juni 26, 2012 23:27
Mooi beschreven. Wie kent of heeft geen gevoelens?
Warme groet


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  26 juni 2012
Thema's: