Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


liesjequilt: Dinsdag, juni 26, 2012 16:58
juist door de nuances wordt het leven aangenamer. Kun je aan werken.
gr. Liesbeth


youkie: Dinsdag, juni 26, 2012 05:32
goede morgen
probeer het eens in een andere kleur te bekijken
het zou je leven heel wat verijken
liefs


Jacky Van den Berghe: Dinsdag, juni 26, 2012 03:52
Zwart en wit, maar de kleuren maken het leven (draaglijker)!
Liefs,
Jacky


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  26 juni 2012
Thema's: