Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


trucker klaas: Zaterdag, maart 17, 2012 03:28
oei ,ernstig herkenbaar ....
met een kind die geen vraagopslag heeft ,maar steeds direct een antwoord wil ....

gelukkig zijn de antwoorden nog niet op :)

groet ,klaas


mucho: Vrijdag, maart 16, 2012 21:08
hmmm, je moet je dus leren beheersen

om gek van te worden wel
hahaha

ipv bellen
even een ander opdracht aan jezelf geven die meteen gedaan moet worden

tring tring, oh daar gaat de telefoon alweer


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  16 maart 2012
Thema's: