Reacties op dit gedicht
Gert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Fairouz: Maandag, september 05, 2011 14:01
je schrijft bijzonder mooi
( ik dacht dat je nieuw was
hier ) je schrijft vanuit je hart denk ik
fijne dag , Fairouz


windwhisper: Maandag, augustus 29, 2011 15:17
intens Gert, als verlangen liefdevolle woorden spreekt, opent zich het hart
warme groet Cobie
Goede middag Gert


Anneke Bakker: Maandag, augustus 29, 2011 15:15
Ontroerend mooie woorden Gert,
ik wens je heel veel liefde en geluk,
Anneke


karinvangelder: Maandag, augustus 29, 2011 10:59
geloof er in.. blijf altijd hopen .. ook jij zal liefde ontvangen Gert !!!
liefs xx Karin


switi lobi: Maandag, augustus 29, 2011 10:48
Diepe emoties.. ook bij jou.

Dikke knuffel,
switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  Gert Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  29 augustus 2011
Thema's: