Reacties op dit gedicht
elze vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


: Vrijdag, december 16, 2011 11:45
KK EMO PLEEG KK ZELFMOORD MET JE KK ZELFMOORD GEDICHTEN KK EMO


: Vrijdag, december 16, 2011 11:41
vuile rot emo met je stink hoofd kanker kut kanker emo PLEEG ZELFMOORD


Janny Scheybeler de Jonge: Maandag, juli 04, 2011 17:35
leest goed!


windwhisper: Maandag, juli 04, 2011 15:30
het is de sfeer die je oproept voor mij als lezeres die zo boeiend is
lieve groet Cobie
echt jij Elze


Godvader: Maandag, juli 04, 2011 15:02
begrijpen doe ik t niet volledig maar interessant is jouw diggie wel..

leuke schrijfstijl

gr.
G


Over dit gedicht
Auteur:  elze Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  04 juli 2011
Thema's: