Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Janny Scheybeler de Jonge: Zondag, juni 12, 2011 09:42
heel graag gelezen weer!!Groetjes en fijn weekend


Big Lady: Zondag, juni 12, 2011 08:17
heerlijk vrolijk


windwhisper: Zondag, juni 12, 2011 06:25
het lijkt de boulevard van Scheveningen wel, ik voel me er gelijk in thuis
lieve groet en goede morgen Edgard
Cobie


zomerkind: Zondag, juni 12, 2011 05:21
niets mooier
dan het mooie
weer ela:)

gr eddie


Jacky Van den Berghe: Zondag, juni 12, 2011 02:38
Een heerlijke zomerdag!
Groetje,
Jacky


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  12 juni 2011
Thema's: