corner
 
   Contradictie.5.
corner
24 februari 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema
Maar dit is geen ode aan jou. Zelfs niet de intentie om een geraaskal neer te gaan zetten zodat jij je misschien beter zou gaan voelen. Integendeel. Dit moet ik doen om mijn hart te openen, via de geopende slagaderen vloeit er dan wat het papier over en vandaag noem ik dat geen liefde, maar ook geen verdriet. Wel pijn, maar een vreselijk aangename. Jij bent het sublieme in mij.

Ik zou je kunnen zeggen dat je mijn zwart naar wit hebt veranderd, maar dan alleen wanneer je de waarheid niet in mijn ogen kunt zien. Of roepen dat je me helemaal compleet hebt gemaakt, nog verder overdrijven en zeggen dat je mijn leven gered hebt. Maar nee. Dat heb je niet en je mocht het niet.

Er ligt nog iets, het wacht, daar op de plek - waar het altijd gelegen heeft. Ik ben er nog en ik zing mee met muziek, liedjes die ik niet meer luisteren kon. Niet meer uit kon staan. Ik dans soms, met de gordijnen dicht en dan, dan doe ik net alsof je bij me bent. Het klinkt stom, ongetwijfeld, maar wanneer ik 's nachts in bed ga liggen, dan laat ik de helft van het bed vrij. Gewoon, voor jou. Mocht je langs willen komen ofzoiets, al weet ik heel goed dat we allebei weten dat het veel beter zo is, te dromen en te verlangen zonder de waarheid te weten. Ik heb jou helemaal niet nodig om van jou te houden. En zo draai ik me terug in de tafelkleden waar ik vandaan kwam om vervolgens mijn blik naar de hemel te keren en één keer heel hard je naam te roepen. Om jou te proeven op mijn lippen, om jouw brand te voelen in mijn hart. En dan dans ik terug naar bed, waar jij wacht.


- Erwin. Abbo 1Abbo 2GroeneSter-

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Erwin. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 nana corner
Vrijdag, februari 25, 2011 09:03 Alle gedichten bekijken van deze schrijver

wat een genot is het
om jouw schrijven te lezen!
 
 DrieGeetjes corner
Donderdag, februari 24, 2011 13:34 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Je bent de tegenstelling ten top, Erwin. ;)
 
 huismucho corner
Donderdag, februari 24, 2011 12:43 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
wacht?

worden een originele draai geven
het leven als nieuw ervaren

een verhaal van twee mensen
wat niet te volgen is, tot het laatst

geweldig weer
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy