corner
 
   Contradictie. 2.
corner
23 februari 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema

Als dit betekent dat ik eindelijk mijn verstand verloren heb, wil je er dan voor zorgen dat ik het nooit meer terug zal vinden? Want als ik eens heel eerlijk met je ben, dan bevalt deze 'state of mind' me vreselijk goed. Ik fluit deuntjes van liedjes die ik helemaal niet ken, vergeet te eten en te drinken en wanneer ik het niet vergeet, dan is het weer veel te veel allemaal. Ik dans de hond het huis rond, heb alle doeken vol geschilderd en met deze liefde weer verbrand in de vlammen van het enorme vuur dat woedt voor het huis. Grote voorjaarsschoonmaak mag het heten, in ieder geval heb ik geen stoel meer over gehouden. Alles waar een lucht of herinnering aan zat, is vergaan, gestorven. 

Hoe meer mensen mij voor gek verklaren, hoe meer ik zeker ben van de weg die ik hier ingeslagen ben. Letterlijk ingeslagen, maar laat ik niet te ver verhalen over nachtelijk braken, openbreken en vragen die gewoon op verkeerde momenten verkeerde wonden open hebben gereten. Ik moest simpelweg met hem afrekenen (of haar eigenlijk, ze is een godin, wist je dat?). En begraven durfde ik niet, die rare wezens staan altijd uit graven op en ook uitgraven zou een optie zijn geweest. Daarom heb ik haar gewurgd, op een boot gebonden vol benzine en ik heb water zien branden.

Noem me geen lief persoon, noem me jouw lief en ik zal gewillig mijn lippen stukbijten. Maar tegenspreken kan ik je allang niet meer, want in mijn geestestoestand lees ik louter nog tussen de regels. Alle woorden zijn betekenisloos geworden, verworden tot een al lang geleden gespeeld spel. Ja, mocht je mijn verstand ergens terugvinden, houd het dan.
- Erwin. Abbo 1Abbo 2GroeneSter-

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Erwin. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 knapzak met mucho corner
Woensdag, februari 23, 2011 23:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik vind nooit iets terug

wat zal ik vinden van dit schrijven
grandioos

buiten proporties en de woorden op ze kop
en daar laat ik ze!
 
 spring-in-het-veld corner
Woensdag, februari 23, 2011 16:22 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
goh.. ik ben je fan, deze woorden ( en van het vorige gedicht)steek ik in mijn zak omdat ik elders iets doms zei, en dat spijt me, hoe kan je alles doorgronden he?

 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy