Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Quicksilver: Maandag, februari 14, 2011 20:20
tjong, bijzonder knap geschreven, vind het een indrukwekkend gedicht!

liefs,dicky


switi lobi: Maandag, februari 14, 2011 13:37
ela, je hebt zo gelijk hierin.. heel goed de vinger er op gelegd!

Fijne middag,
switi lobi


windwhisper: Maandag, februari 14, 2011 05:22
indruk makende toch zowel de linkse als de rechtse
knap dat je dit zo kunt beschrijven, het is "beleven"
lieve groet en goede morgen Edgard
Cobie


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  14 februari 2011
Thema's: