Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


switi lobi: Maandag, januari 31, 2011 23:43
Onzekerheid is ook niet goed.. knap ela!

Nachtgroet, switi


zomerkind: Maandag, januari 31, 2011 07:29
ja dat zou ik ook wel willen 1 met de zwarte:) gr eddie


windwhisper: Maandag, januari 31, 2011 04:45
ongezien willen zijn , onopgemerkt blijven in de dichte donkere massa
subliem, kan ik wel zeggen, hoe jij deze woorden vormt
lieve groet Cobie
Goede morgen Edgard


Jacky Van den Berghe: Maandag, januari 31, 2011 01:54
2.
... misdaad op zich!
Deze donkerte, deze ''bescherming(?)'' kan alleen maar de dood bieden , vrees ik.
Want waar het zwart zichzelf niet ziet, is niet te leven en ''dood-zijnde-leven'' of ''levend-zijnde-doodzijn'' je leven leven, kan de bedoeling niet zijn!?
Wij (de mensen) moeten eraan werken opdat God zich weer zou ''kunnen'' laten zien, zoals hij is en niet zoals wij denken dat hij is of ''moet'' zijn!
Sorry, voor deze uitgelopen reactie, ela.
Jacky


Nummer 127 : Maandag, januari 31, 2011 01:47
ela, jij bezit de kracht om telkens met zinnen af te komen waar ik van achterover val van verbazing maar weinig van begrijp :-) nog altijd toonaangevend dus, jeeej!

127


Jacky Van den Berghe: Maandag, januari 31, 2011 01:43
Meesterlijk dit!
Maar dat is het net, het licht wil gezien worden. Wat waar is, is het licht en dat moet gezien worden. Want indien het ware (het licht) zich moet verbergen is er wat loos met de mens(en)!
Zie maar terug naar het Nazi-Duitsland waar men de meest verborgen mens toch nog vond en middenin de koude nacht snauwend de trappen afsleurde, om op camions te laden en weg te voeren ver van hun thuis! Dat alleen al, was (en is) een ...


Peter van Tiel: Maandag, januari 31, 2011 00:20
Als je niet gezien wilt worden kan donkerte je beschermen.
En er zijn veel mensen die zich steeds maar weer verschuilen voor andere mensen en wat er verder op hen afkomt.
Maar ik voel me toch meer happy in het zonlicht en dan nog graag een beetje warm ook.
Slaap lekker.
Peter.


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  31 januari 2011
Thema's: