corner
 
   Sandbitch
corner
29 maart 2010 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ironie / Geen Thema / Geen Thema


 

 


Na een orgie overkill besloot vakkenvuller Stefan de plaat Overkill van Motorhead nog eens te draaien. Stefan was de wellust himself, soms penetreerde hij zichzelf meerdere malen met een deegroller.

 

Toen hij een tosti maakte zei hij tegen zichzelf, ha! eindelijk heb ik eens een sandwich, met pervers genoegen raakte hij met zijn wijsvinger de gesmolten kaas even lichtjes. De hap die daaropvolgde bracht menig censuur in verlegenheid.

 

Tijdens het eten vroeg hij zich af of het wel jonge kaas was, naar de taaiheid te oordelen, zou dit wel niet het geval zijn, of het moest liggen aan zijn broodrooster dat wat traag werkte..het werd tijd voor een nieuw tosti-apparaat dat fris slijmerige kaas zou opleveren.

 

Aangezien hij een dikke huid had besloot hij zijn handen tussen de broodjes te leggen, hetgeen een orgastisch gevoel met zich meebracht, nu was het maar goed dat hij nog geen nieuw apparaat had gekocht, want bij hem duurde het altijd even.

 

Maar toen hij zijn broek losmaakte om een worstenbroodje te bakken........., vond zijn moeder het welletjes, het was tijd voor zijn huiswerk en hij moest ook nog naar ballet.

 

Voor straf mocht hij geen tv kijen.

 


- Amon -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Amon vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 fortuna corner
Dinsdag, maart 30, 2010 14:32 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
per-vers. :)
 
 Ayesha Maliangkay corner
Maandag, maart 29, 2010 21:56 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Aardig werk!
 
 - Suus - corner
Maandag, maart 29, 2010 16:35 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Das pas huiswerk!
 
 - Suus - corner
Maandag, maart 29, 2010 16:35 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
en daar zat ze al op hem te wachten, het moest eerst nog dooien voordat ze het ongerezen brood van zijn zaad kon voorzien, maar zij wist wel een warm plekje waar ze deze 30 centimeter kon laten om er wat vaart achter te zetten.
 
 MizzTeaQ corner
Maandag, maart 29, 2010 16:26 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Cheese please..! Ach toe, doen we nog eens een pirouette?!?

Liefs,
 
 Indy Toma corner
Maandag, maart 29, 2010 16:01 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Raar maar grappig verhaal.
 
 Oorlam corner
Maandag, maart 29, 2010 15:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hehe ja soms wordt bij al dat wereldnieuws dit kleine leed over het hoofd gezien! Goed om enige aandacht aan stefan te schenken.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy