Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Lion10cc: Donderdag, maart 25, 2010 12:22
idd mooi geschreven vol gevoel Ela groet Leon


Big Lady: Donderdag, maart 25, 2010 10:18
mooi intens geschreven

knuffels


windwhisper: Donderdag, maart 25, 2010 05:14
juist ja een aangeboden handreiking mooi dit Ela
lieve groet Cobie


switi lobi: Donderdag, maart 25, 2010 00:12
Je biedt je hand. Ik hoop dat ze hem pakt en stevig vasthoudt.

Slaapwel,
switi lobi


Anastacia: Donderdag, maart 25, 2010 00:09
droef mooi gedicht slaap lekker gr.ana


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  25 maart 2010
Thema's: