Reacties op dit gedicht
wijnand. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hilly N: Dinsdag, november 24, 2009 07:52
Mooi omschreven

Groet,
Hilly


switi lobi: Dinsdag, november 24, 2009 00:07
Hoe akelig toch.. en toch weer zo mooi omschreven.

Lieve groet en slaap lekker,
switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  wijnand. Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  24 november 2009
Thema's: