Reacties op dit gedicht
+lory+ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


mucho: Zaterdag, september 26, 2009 13:19
nee, eerst alles uitleggen
en dan snap ik het niet
en dan nog maar een keer
en nog eens
totdat je uitscheidt met afscheid nemen
en terug komt met het leven
in je ogen die er niet om liegen


broken_lady: Zaterdag, september 26, 2009 11:43
nee je mag niet gaan.. niemand is beter zonder jou.. onthouw dat!


Over dit gedicht
Auteur:  +lory+ Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  17 september 2009
Thema's: