Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Anastacia: Zondag, september 13, 2009 01:18
mooi en ontroeren geschreven


falm: Vrijdag, september 11, 2009 10:51
heerlijk te mogen delen in de zalige warmte van dit straaltje tederheid


switi lobi: Vrijdag, september 11, 2009 08:01
Prachtig, ontroerend gedicht..

Mooie dag ela!


Klaes: Vrijdag, september 11, 2009 07:19
warm mooi

groets,


Yaira: Vrijdag, september 11, 2009 06:27
Heeeel mooi,levendig verwoord.


entropy: Vrijdag, september 11, 2009 01:16
Schitterend!!


Dirk Hermans: Vrijdag, september 11, 2009 00:59
heel mooi


Aquarel: Vrijdag, september 11, 2009 00:32
Prachtig...
Liefs, Aquarel


Big Lady: Vrijdag, september 11, 2009 00:18
Heel erg mooi geschreven

Knuffels en voor straks slapp lekker


tulpje: Vrijdag, september 11, 2009 00:17
prachtig verwoord

liefs en truste knuffel


M-Rose: Vrijdag, september 11, 2009 00:16
ja ik zou er zelfs mijn leven voor geven
moest mijn grootvader nog eens in mijn droom mogen verschijnen

maja mijn vader kan ik mss enkele flssn whisky brengen
en hem meehelpen drinken

dat is ook een warmtegevend gevoel


Janny Scheybeler de Jonge: Vrijdag, september 11, 2009 00:15
wat een juweeltje deze
slaap ze


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  11 september 2009
Thema's: