Reacties op dit gedicht
Laurens Windig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


xavion: Donderdag, september 10, 2009 10:17
Krachtig mooi, gelukkig deze niet ontweken... ;)


Cora (ZIJ): Dinsdag, september 08, 2009 18:38
kracht van ontwijken, hmmzz, daar zeg je me wat.

lekker en zeer goed schrijfseltje trouwens ;)


©jade: Dinsdag, september 08, 2009 18:37
sterk schrijven laurens xx jade


Gert: Dinsdag, september 08, 2009 13:45
Sterk spul Laurens.;)

Groeten, Gert


The Cool: Dinsdag, september 08, 2009 11:32
das esoterisch gehalt ist gut


Over dit gedicht
Auteur:  Laurens Windig Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  08 september 2009
Thema's: