Reacties op dit gedicht
broken tears
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


fainumo: Zondag, februari 14, 2010 22:16
Je beschrijft precies wat ik zelf ook heb meegemaakt..


Lisatrash: Maandag, juli 20, 2009 12:04
Ik heb helemaal hetzelfde meegemaakt.
Maar ik ben er 100% zeker van dat hij het wel doorhad!
Dit moet hij wel gevoeld hebben..
Sterkte meisje! xx


©jade: Zondag, juli 19, 2009 22:19
moeilijk, jij bent degene die daar als enige het antwoord op heeft..jade


Over dit gedicht
Auteur:  broken tears Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maria
Gepubliceerd op:  19 juli 2009
Thema's: