Reacties op dit gedicht
R. Solhem vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


M-Rose: Vrijdag, juli 03, 2009 21:52
of van toepassing kunnen zijn


M-Rose: Vrijdag, juli 03, 2009 21:52
toepasselijk


M-Rose: Vrijdag, juli 03, 2009 21:51
wel een eigenaardig klinkende schrijfnaam

begrijp k niet zo best

je schrijft goed

zodus
write with soul in me
of word with soul

zo heel toepassenlijk zijn
als pseudo

graag gelezen jouw woorden
R. Solhem


nana: Vrijdag, juli 03, 2009 18:01
ken je Heintje? :)
mooie ode aan de zon

nana


isolina: Vrijdag, juli 03, 2009 13:35
heel mooi , graag gelezen , knufff maria


_Lieverdje_: Vrijdag, juli 03, 2009 12:18
prachtig geschreven
geniet van de zon

liefs


Over dit gedicht
Auteur:  R. Solhem Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Marina
Gepubliceerd op:  03 juli 2009
Thema's: