(komt door de potato)
weer eens wat anders
dan de dutch kriel

 
Tomato, tometo
whatever, ik vreet het toch op
fish het uit mijn salade
met a smile op mijn cheddar cheese
bij de mac of king

 
Bon appetit!

 
 
Reacties op dit gedicht
semara vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lommert: Maandag, juni 08, 2009 19:50
smakelijk genoten van je woorden

liefs

willem


vivika: Maandag, juni 08, 2009 12:07
je schrijft leuk..ik moet je meer lezen
liefs


semara : Maandag, juni 08, 2009 09:59
Ach als iedereen het even smakelijk kon vertellen...maja ik ben linksdragend, schrijf met rechts en tik met beiden;)


Werner Domroese: Maandag, juni 08, 2009 03:02
Ja... en dan heb ik ook je fiets nog gejat :p

Oei, wat zijn we allemaal toch slecht. Helaas zijn zo velen van ons hypocriet en zullen dat naar verwachting voorlopig ooknog blijven.

Maar die emotie, die kan ik wel bevatten. :)


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 01:51
''ik ben joods'' ''ik ben christen'' ''ik ben moslim'' en met deze wetenschap: wat staat er eigenlijk precies in dat boekje: NOU?! WAT STAAT DAARIN DAN?! HERHAAL HET NOG MAAR EVEN: IK HEB HET NIET GOED VERSTAAN.


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 01:43
en nog een waarheid: iedereen die dit feit morgen weer ontkent: heeft helemaal niets bij een testament, heilige stad, of koran te zoeken!! die mogen ook gerust wel zeggen: IK DENK ALLEEN MAAR AAN MIJ. IK BEN SLECHTS BANG VOOR MIJN EIGEN DOOD: EN DAT IS ALLES. hoe schijnheilig we zijn echt.. OPEN-YOUR-MINDS!!


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 01:25
weet je wat pas ''crisis'' is?! weigeren uit te voeren en alles voor jezelf houden: anders gaat je kop er namelijk af.. die paar ''ambtelijke hulpwerkers'' die je nog verder het moeras induwen?! hahaha (het westen doet niet anders: lijkt me niet geheel onrechtvaardig ofzo) ik opteer voor een uitvoerverbod van alle arme landen :) geen oorlog he?! gewoon: alles wat onder de armoedegrens valt: niet meer uitvoeren. zelfvoorzienend zijn.. dat is pas een goed plan!!


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 01:17
dat is natuurlijk het makkelijkste wat er is: vanaf nu kost de rijst die jullie exporteren, maar ik bedoel wat er overblijft van je eigen oogst, 2x zoveel als voorheen. hallo slavernij!! en ik ken die vadsige vetzakken met een paar miljoen: die lachen om dat soort ''mensen'' nog steeds hoor.. niks veranderd ofzo.. same SHIT.


johandedichter: Maandag, juni 08, 2009 01:15
oh mijn god wat zal jij veel hebben meegemaakt zoals jij het zeer poeetisch omschrijft in dit gedicht
sterkt semara
gr johan


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 01:10
ik vind dit minimaal ZORGWEKKEND. jij niet dan?! ja ik reageer nog even door: ik heb iets te zeggen tenminste. DE WAARHEID. nogmaals: 100 MILJOEN ''mensen'' t zal je broertje maar zijn zeg.. je hele familie.. TOEDELOE: de beursjongetjes hebben ons genaaid: wij gaan dit verhalen op 100 MILJOEN mensen die toch al ziek zwak en arm zijn.. maar we weten wel van Liefde en God: echt wel!! ja hoor: ''t zal best!!


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:57
lekker slapen he fucking puntmutsen?! godverdomme (ja sorry hoor)


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:54
ik las toevallig vandaag ook een tekst over ''of er geen voedselbanken in nederland zijn'' ik mag de aanname doen dat dit misschien een ander licht op de ''zaak'' werpt?! ik tracht maar wat ogen te openen he?! zinloos natuurlijk: dat is het al zolang fucking honger bestaat!! maar dan niet zeggen dat je respect hebt: en zo humaan bent (mijn moeder was arts) dan gewoon zeggen: IK GEEF ALLEEN MAAR OM MIJZELF. jah.


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:48
het is allemaal afleiding: die hele pvv of ''europa'' kan me lekker aan het gas: ik vind dit veel belangrijker (ik ben even wezen snuffelen: daar houd ik eenmaal van) als de mens weldenkend is uberhaubt: is dit iets waar je van wakker zou moeten liggen godsamme. ''we redden de beurs door 100 fucking MILJOEN mensen nog verder de armoe en dood in te drijven'' GOH: waar heb ik dat eerder gezien hey?! zo komt dat op mij over althans. en ik heb een vrije mening. ik mag onderzoeken wat IK WIL!! niet


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:43
en nog een keer :) verbinding slaat plotseling op hol ofzo.. ik eet er graag wat minder om: die 100 MILJOEN mensen (wordt dat ons gevraagd uberhaubt?! nee natuurlijk niet) ik voel me dan behoorlijk in mn kruis getrapt: snap je?! 100 MILJOEN mensen: daar mag je wel eens een fucking enquete op los laten niet?! zo hebberig zijn we nu ook weer niet (op zeker echt) dat schept dus ook weer geen enkel VERTROUWEN. tjonge..


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:30
ik kan dit niet zo goed met het thema verbinden?! homo homini lupus (vreten waar de ander ''blijkbaar'' geen recht op heeft: hoe humaan) dat proef ik er wel uit (maar ik ben zelf nogal geschokt door dat artikel: dus ja.. pure projectie hoor..) kus.


ela: Maandag, juni 08, 2009 00:27
Het gebruik van deze enkele woorden geeft het geheel een zekere, zelfs een vloekende sterkte.
knap gedaan.
ela


Omni Allumini: Maandag, juni 08, 2009 00:22
ik kan dit niet zo goed met het thema verbinden?! homo homini lupus (vreten waar de ander ''blijkbaar'' geen recht op heeft: hoe humaan) dat proef ik er wel uit (maar ik ben zelf nogal geschokt door dat artikel: dus ja.. pure projectie hoor..) kus.


Over dit gedicht
Auteur:  semara
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  08 juni 2009
Thema's:
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de Gedichten-Freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de Gedichten-Freaks blijven ten alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.

© Gedichten-Freaks 2024, alle rechten voorbehouden.