Reacties op dit gedicht
Marina van Vledder vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Ylaide: Zondag, maart 29, 2009 14:30
Wauw.. *verbijsterd*
Echt ontzettend mooi geschreven, en heel herkenbaar..


Quicksilver: Zaterdag, maart 28, 2009 17:38
Oh Marina wat een krachtig gedicht, mooi gedicht!

liefs,dicky


arie: Zaterdag, maart 28, 2009 16:19
Heftig... Mar..

X


Gewoon Amy: Zaterdag, maart 28, 2009 16:02
Mooi en krachtig!

liefs amy


hiljaa: Zaterdag, maart 28, 2009 12:17
mooi schrijven
liefs--hiljaa--


Over dit gedicht
Auteur:  Marina van Vledder
Gecontroleerd door:  Marina
Gepubliceerd op:  28 maart 2009
Thema's: