-------------------------------------------------------------------
 
 
De kenmerken van het weten
vertalen zich in liefde
welke onvoorwaardelijk moet zijn
zo spreekt de witte vlinder op mijn shirt.
 
 
 
Bloemen geven kleur en geur
aan het leven dat wij delen
waar jij nog zoekende bent
ben ik bewust van het geluk.
 
 
 
Het verleden heb ik overtroffen
en woel mijn in het hart
omdat ik niets liever wens
dan jouw bewustzijn van mijn liefde.
 
 
 
Tranen heb ik al gelaten
verdriet schuilt in elke dag
maar al mijn kamers zijn open
al is dat slechts voor jou.
 
 
 
De sterren zullen toekijken
hoe liefde bloeien kan
vanuit mijn eigen wereld geef ik water
omdat zonder water, niets bloeien kan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reacties op dit gedicht
Jasper de Jong vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


tinkelbel10: Dinsdag, februari 24, 2009 19:56
heel mooi :P


Over dit gedicht
Auteur:  Jasper de Jong Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  21 februari 2009
Thema's: