Reacties op dit gedicht
PeterdB vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


isolina: Zaterdag, februari 21, 2009 10:29
ja ja wezelijk waar !!!!!!!! knuff maria (isolina)


Peter van Tiel: Zaterdag, februari 21, 2009 00:29
Mooie limerick!
We mogen hier inderdaad graag wezen, vooral als je een goed leven leidt.
Slaap lekker.
Groetjes,
Peter.


ela: Zaterdag, februari 21, 2009 00:23
Wezenlijk een goed gedicht.
ela


Over dit gedicht
Auteur:  PeterdB Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  21 februari 2009
Thema's: