Reacties op dit gedicht
Veerle_L vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


marieke_x: Donderdag, juli 31, 2008 16:31
hmm eenzaamheid maakt me altijd zo betekenisloos voor mn gevoel.. knap verwoord!
mijn vakantie is oke hoor =) ik ga morgen drie weken naar schotland ^^
spreek je :)
xoxo liefs


arie: Zondag, juli 27, 2008 19:40
niets is zo eenzaam als leegte

sterk verwoord Veerle

liefs,
arie


Narcis(t): Zondag, juli 27, 2008 14:40
ja sterk verwoord!


Innerchild: Zondag, juli 27, 2008 13:40
Sterk !


Over dit gedicht
Auteur:  Veerle_L
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  27 juli 2008
Thema's: