loop je met me mee?

 

hand in hand
langs goudgele stranden
zwevend door tijd

 

laat me kijken
naar regendruppels
van zout
geboren in je ogen
gestorven in je gevoel

 het verdriet van je lichaam
als een dauw van tranen
als een pijn in je hart
als
een duisternis
in je nieuwe dag

 

lees mijn ziel
en
zoek een waarheid
diep verborgen
onder
die sluier van gedachten

 

laat me even rusten
in de palm van je hand
zodat ik heel even grenzeloos
dichterbij je kan zijn…

 

 

Lily May Parker