Alleen ik……ik weet je naam,
Het leven werd jou niet gegeven,
Je bent langzaam uit mijn leven weggedreven,
Ik heb je nooit gevoeld, alleen gezien,
Je was heel klein en bovendien,
Heb je er zelf niets van gevoeld,
Het was ook allemaal niet zo bedoeld,
Zo klein, volmaakt lief en fijn,
Maar lieve schat voor jou mocht het niet zo zijn,
Je bent zomaar van me afgenomen,
Door de natuur abrupt verbroken,
Het licht mocht jij niet ervaren,
En ik de pijn niet van het baren,
Maar een ander iets, deed zich voor,
Je had, bleek nog een broer,
Jullie waren al die tijd met zijn twee,
Dus draagt hij jou nu met zich mee,
Zodat we jou nooit zullen vergeten,
Met heel veel liefde….. Cynthia Louise
Reacties op dit gedicht
©jade vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lindssayhondje: Dinsdag, juli 01, 2008 17:11
mooi


Over dit gedicht
Auteur:  ©jade Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  01 juli 2008
Thema's: