Reacties op dit gedicht
Ria Klein Herenbrink vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


verhavert: Zaterdag, juni 28, 2008 23:31
prachtig Ria
prettig weekend
liefs martine


ninodepino: Zaterdag, juni 28, 2008 22:51
ja kernachtig!!

de illusies tieren Welig...

het gaat de goede kant op,
er is maar één -en profil-


Quicksilver: Zaterdag, juni 28, 2008 22:50
Oh wat intens mooi verwoord in alles!Ik ben even helemaal perplex van deze schoonheid!

Fijn weekend..liefs
Dicky



wil melker: Zaterdag, juni 28, 2008 22:46
lieve Ria

jij hebt
de schaduw bij de staart

weet dat liefde
die is ontloken

nooit enig bedrog
zal gedogen..

Mooi..
in woord en beeld..

liefs..
wil melker


Corry van Emmerik-Koenekoop: Zaterdag, juni 28, 2008 22:36
bijzonder mooi in beeld en schrift, wauw!

liefs van Corry


Rien de Heer: Zaterdag, juni 28, 2008 20:07
Wowww....prachtig!!!!!

Groetjessss,
Rien.


switi lobi: Zaterdag, juni 28, 2008 19:59
Een ware pracht.. Fijne avond Ria.

Knufff en liefs, switi lobi


Dina-Anna: Zaterdag, juni 28, 2008 16:11
Moooi in woord en beeld!

Liefs Dina


Elenore De Groote: Zaterdag, juni 28, 2008 14:48
Mooi! Liefs, Elenore xxx


kerima ellouise: Zaterdag, juni 28, 2008 14:20
een mooi ontwerp in woord en beeld

liefs
kerima ellouise


honingbijtje: Zaterdag, juni 28, 2008 12:45
bijzonder mooi:)

liefs


Fairouz: Zaterdag, juni 28, 2008 12:04
Mooi om te zien en mooi om te lezen (al geloof ik niet in die eeuwigdurende liefde
maar dat is al wel bekend)
Zonnige groet Fairouz


dichterbij: Zaterdag, juni 28, 2008 11:15
ook dit mag er wezen
erg mooi
lieve groet
bedankt voor je reaktie


CBR: Zaterdag, juni 28, 2008 10:54
Hoe prachtig dit.
liefs en jij ook een fijne dag.Bedankt nog voor je reaktie.
cbr


Sabri83: Zaterdag, juni 28, 2008 10:10
Erg mooi. xx


Dirk Hermans: Zaterdag, juni 28, 2008 10:07
zeer waardevol neergezet


Windwhisper: Zaterdag, juni 28, 2008 09:31
een andere kijk op de liefde, welheel mooi hoor met het plaatje.
echte liefde kent geen bedrog, echte liefde is omarmen in vrijheid
kuzzz
Goede morgen Ria
lieve groet Cobie


sunset: Zaterdag, juni 28, 2008 09:21
Een beauty het geheel; mooi hoor.
Liefs en warme omarmende genegenheid, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  Ria Klein Herenbrink Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  28 juni 2008
Thema's: