Reacties op dit gedicht
hadassah vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lexx: Zondag, juni 08, 2008 20:20
pick-pocket :) de techiek van een straatbandiet hé? en een gevalletje van ikzucht. sjee.


Mevrouw Melzer: Zondag, juni 08, 2008 20:05
goddank heb ik als kind zo´n ramvaste kennisbasis meegekregen dat ik alles tenminste nog naar gangbare ´logica´ kan herleiden; daar niet van. maar ´t is toch iets.. wat niet veel mensen (of niemand die ik heb leren kennen) hebben.. heb ik gemerkt. LAAT MAARRRR. haha. ´jij bent zo belastend marije´ ja?! heb je ènig idee hoe ´belastend´ ik voor mijzelf ben. jij ziet 1/1000e van mij. begrijp je niet he?! (geruststellend idee: dat wist ik al)


Mevrouw Melzer: Zondag, juni 08, 2008 19:52
bij de meeste mensen (laat me zeggen: welhaast iedereen) duurt die echter ´kortstondig´ daar heb ik geen weet van; herken ik me ook niet in. wel is het zo dat ik een boek binnen een paar uur uit mn hoofd ken: dit herhaal: en het binnen een week weer weg is (zovèèl andere info ondertussen.. zucht..) ik vretend info-vuilvat ik ;) alsof ik een onverpakte ´zenuw´ ben.. zoals altijd: moeilijk uit te leggen.


Mevrouw Melzer: Zondag, juni 08, 2008 19:46
hyper-concentratie is fijn! zie je alle nerven vogels eekhoorns.. iedere salamander. is alles zo hèlder. angstig welhaast.. hoor je andermans gedachten.. pluk je de beelden uit de lucht welhaast. vaak is het er. en ik kan het lang volhouden. maar als het er niet is (doordat mensen de controle van me stelen) sta ik op de rand van uitputting en instorten. enfin.. ik hou van oceanen en bossen (heel erg veel!)


Cora (ZIJ): Zondag, juni 08, 2008 19:04
Hahahaa, ja top dit,

liefs,


lommert: Zondag, juni 08, 2008 19:01


Dina-Anna: Zondag, juni 08, 2008 17:36
:-) héél herkenbaar!

Liefs Dina


conan: Zondag, juni 08, 2008 15:25
ja , zo gaat het vaak , je blijft met de vinger achter,
maar wat hij wees heb je niet
beet....dikwijls zoveel geleerd en toch nooit die glans van goud gezien...
alleen de vinger , knap !

liefs conan***


Over dit gedicht
Auteur:  hadassah Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  08 juni 2008
Thema's: