corner
 
   Er kwam een ander
corner
04 juni 2008 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Vriendschap / Verdriet / Angst


Kokend. Woedend. Ik stond daar. Schreeuwend. Laaiend. Wat was er? Ik hield van je. Wat deed je? Ik wou je niet kwijt! Ik wou van je houden, ik wou om je geven. En dat deed ik. Jij was er altijd voor mij. Ik kon alles bij je kwijt. Maar toen, toen kwam.. Toen kwam die ander. Die ander die ik haatte. Van wie ik niet hield. Zij was niet bijzonder. Niet voor mij. Wel voor jou. Het liefst had ik willen zeggen dat ik van haar hield. Dat ze een topwijf was. Maar dat deed ik niet. Ik deed wat ik dacht. Wat ik anders nooit had gedaan. Voor mezelf en voor jou. Omdat ik altijd van je zou houden, altijdo mje zou geven. Maar toen gebeurde het. Ik zei. Ik zei hoe stom jij was. Niet zij, maar jij. Hoe stom je deed. Wat je niet eens deed. Wat je nog nooit had gedaan. Jij wist dat ik van je hield. Dat wst je. Maar zeggen deed je niet. Nooit, ik nooit, jij nooit. Stil, daar ging het om. Maar praten, dat wou ik. Niet schreeuwen, maar praten. Niet fluisteren, maar praten. Zin voor zin. Begon ik te praten. Hoe jij was. Hoe ik was. Hoe zij was. Wat er was. En jij. Jij huilde, stil. Heel stil. Tranen van stilheid. Van geluk. Tranen voor ons. Zwijgzame vriendschap. Een mooie vriendschap.


- losingyou -

Gecontroleerd door: Sheena

       

   Reactie op dit gedicht
corner

losingyou vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 losingyou corner
Zaterdag, oktober 04, 2008 19:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Is goed hoor ;). Je moet doen waar jij het beste bij voelt!

Ja ik schrijf er meer ;) Maar die zijn me net iets t persoonlijk om hier neer te zetten ;).

Liefs.
 
 broken tears /3 corner
Donderdag, oktober 02, 2008 20:09 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
H bedankt voor je reactie. Maar ik denk dat ik het afwijs. Niet vanwege jou, maar vanwege mij. Ik wil andere mensen niet meer opzadelen van mijn problemen. En ik wil ook geen mensen meer leren kennen. Of in ieder geval niet dat ze me door en door kennen, want als ze je dan verlaten doet het 2x zoveel pijn.

Erg mooi gedicht. Ik begrijp het. Schrijf je er nog meer?

xxx. sterkte, broken tears /3
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy