corner
 
   Niemand
corner
11 mei 2008 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Misbruik / Angst / Verdriet


Niemand

Iedere nacht weer, herleef ik het verdriet, de pijn en de angst. Waarom begrijpt niemand me toch.. Ben nog zo klein, en toch nog zo bang. Niemand die het ziet.
Niemand die er voor me is, niemand die me kan steunen. In iedere droom verlaat iemand me, doet iemand me pijn of ben ik weer alleen.
Wou dat je van me hield papa.. net als elke papa. Samen op de schommel, met mijn haren in de wind. Van mij hou je alleen als het nacht is, dat niemand ons ziet. Niemand die dat weet, niemand die het hoort en niemand die het ziet.
Wou dat iemand kon zien wat er was, ben zelf zo bang, nog zo klein.. Kan die stap niet zetten, ben alleen. Durf niet meer naar huis, wil niet meer naar bed. Laat iemand het toch stoppen, alsjeblieft..- Milou_meisje -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Milou_meisje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy