Reacties op dit gedicht
julius dreyfsandt z.s. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hilly N: Zaterdag, februari 02, 2008 17:16
De taal der stilte
En die stilte kan eenzaam zijn
Een onbestemd gevoel geven van binnen

Je hebt het mooi omschreven Hans.

Liefs, Hilly


kerima ellouise: Vrijdag, februari 01, 2008 22:57
erg mooi ondanks de zwarte inhoud ! Knap !
liefs
kerima ellouise


elze: Vrijdag, februari 01, 2008 22:27
problemen zijn het product van het denken beste Hans, niet van de realiteit ,, maar het gedicht is heel mooi

laifs elze,,fijn weekend gewenst


Innerchild: Vrijdag, februari 01, 2008 21:59
Dit leest niet goed, maar wel ONZETTEND mooi !
Hoe je pijn en onmacht hier verwoord is prachtig.
Maar die aai over je bol ... die geef ik je nogmaals ! ;-)


fortuna: Vrijdag, februari 01, 2008 21:51
dit lijkt op monddood, maar dan verstomd.
Mijn gedicht mondstil van vandaag is net zo (mooi). ;)
Sterk!
Julius :)

Liefs


Hieronymus: Vrijdag, februari 01, 2008 21:42
Ik voel de spanning bij het lezen!
Ave Julius!
Ronny


Over dit gedicht
Auteur:  julius dreyfsandt z.s. Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  01 februari 2008
Thema's: