Reacties op dit gedicht
Gonny vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Nummer 127: Woensdag, januari 09, 2008 12:06
heel mooi geschreven
groetjes

Nummer 127


Quicksilver: Zondag, januari 06, 2008 20:10
heerlijk liefdevol geschreven.. Hier hou ik van..puurheid van Liefde!!


liefs van mij
Dicky


rovago: Zondag, januari 06, 2008 11:42
Meisjes die blozen zijn eerlijk en lief.
Liefs.
Roger


Silvi_atje: Zondag, januari 06, 2008 08:50
dat vroeg ik me ook al af rien of bert dat allemaal echt doet hahaha
maar een heel mooi romantisch gedicht

liefs silvia



Rien de Heer: Zondag, januari 06, 2008 08:10
Doet ie dat echt allemaal??

Groetjesss,
Rien.


ela: Zondag, januari 06, 2008 00:32
Je vertelt het of het pas gebeurt is.
ela


Janny Scheybeler de Jonge: Zondag, januari 06, 2008 00:32
warm en vol liefde
mooi geschreven
groetjes van janny en slaap goed


Dirk Hermans: Zondag, januari 06, 2008 00:29
wondermooi woorden die een goed gevoel geven met deze warme woorden zullen velen een goede nachtrust hebben


Peter van Tiel: Zondag, januari 06, 2008 00:21
Je hebt de hoofdprijs uit de loterij, begrijp ik.
Heerlijk toch!
Ik vind het fijn voor je.
En stuur een nachtzoentje de Waal over.
Liefs,
Peter.


Over dit gedicht
Auteur:  Gonny Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  06 januari 2008
Thema's: