Reacties op dit gedicht
remie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Peter van Tiel: Donderdag, november 22, 2007 13:01
Herinneringen
mijn lieve meid
voorbij helaas
nu realiteit
je moet verder,
vaak alleen
je denkt dan
waar moet ik heen
wat moet ik doen
hoe ging het toen
wat moet ik laten
er over praten
helpt op z''n tijd
sterkte lieve meid.
Een dikke knuffel van,
Peter.

p.s Erje zou begin december weer terug zijn.


sunset: Donderdag, november 22, 2007 12:40
Tonend, rakend dit; integer door jou overgebracht.
Liefs en warme knuf, sunset


Windwhisper: Donderdag, november 22, 2007 12:15
Wat een pracht Remie...je zag terug...in aura
Liefs Cobie
Kuzzzz


switi lobi: Donderdag, november 22, 2007 11:50
Erg mooi...

Liefsliefs, switi lobi


conan: Donderdag, november 22, 2007 11:19
mooi gebracht dat moment waarop je volop weet dat je bestaat en waarom je bestaat

liefs conan***


Gert: Donderdag, november 22, 2007 10:48
Wat een mooie Remie.

Liefs, Gert


Over dit gedicht
Auteur:  remie Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  22 november 2007
Thema's: