Reacties op dit gedicht
Sunflower Ria vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


sunset: Donderdag, augustus 30, 2007 20:43
Meelevend, invoelend troostend van jou voor hen.
Liefs en warme knuf, sunset


Hilly N: Donderdag, augustus 30, 2007 20:02
Zo lief en warm Ria.

Voor jou een lieve groet, Hilly


Quicksilver: Donderdag, augustus 30, 2007 12:40
Wat een liefde en kracht spreekt uit dit wondermooie gedicht.

Lieve Switi en familie veel kracht en sterkte toegewenst.

In verbondenheid, in liefde Ducky


*Ria Klein Herenbrink* Raira: Donderdag, augustus 30, 2007 09:20
zo delend troostend en hartverwarmend dit

liefs knuff
Ria


Artifex: Donderdag, augustus 30, 2007 07:50
Lief en zo mooi...

Liefs, Artifex.


~~~eilahtan~~~: Donderdag, augustus 30, 2007 06:56
zo lief en zo bijzonder mooi
ook ik wens de schatten heel veel sterkte vandaag
knuf liefs nathie


_Ria_: Donderdag, augustus 30, 2007 06:31
Zeer lief van jou
en zo prachtig geschreven!

Liefs


switi lobi: Donderdag, augustus 30, 2007 00:39
Zo lief....

Dank jullie wel lieve schatten.

Dikke knuffels van ons...

Liefsliefs, switi lobi


Danielle: Donderdag, augustus 30, 2007 00:17
prachtig mooi door jou geschreven en aan twee mooie mensen gegeven.

veel liefs en een knuffel voor beide

Danielle


Over dit gedicht
Auteur:  Sunflower Ria Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  30 augustus 2007
Thema's: