Reacties op dit gedicht
libel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


_Ria_: Donderdag, juli 26, 2007 12:22
Zeer mooi verwoord!
zo zie je maar
niet iedereen loopt in de val

Liefs


sunset: Donderdag, juli 26, 2007 11:59
O, maar daarvoor wil ik wel komen hoor *glimlacht*
Groetjes en fijne dag, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  libel Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  26 juli 2007
Thema's: