Reacties op dit gedicht
Rien de Heer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Klaes: Dinsdag, mei 22, 2007 20:34
aandoelijk..

groet/klaes


*Ria Klein Herenbrink* Raira: Dinsdag, mei 22, 2007 13:14
wat een liefff dichie

Iedereen voelt zich hier meteen aangesproken zie ik wel ;-)


maar ja le schrijft het ook zo uitnodigend

liefs en fijne dag Rien

Ria


remie: Dinsdag, mei 22, 2007 07:20
dit is wederzijds....liefs remie


Lia van der Fluit : Dinsdag, mei 22, 2007 06:27
aah laif dicht,, ik wist wel dat je mij lief vond hoor.. ;-)


Annemieke van der Ven: Dinsdag, mei 22, 2007 00:35
Wauw en drie kussen zelfs erbij...lieffff


kusje en truste




lonely 1: Dinsdag, mei 22, 2007 00:11
zoo lief!!

liefs, lonely 1


red one: Dinsdag, mei 22, 2007 00:07
dit is liefde...
zo voelt het dit gedicht
mooi!!

liefs redje


~White.Rose~: Dinsdag, mei 22, 2007 00:07
Liefde is zo mooi!!

Liefs ~White.Rose~


L.Bert: Dinsdag, mei 22, 2007 00:06
Dit klinkt echt als houden van!


switi lobi: Dinsdag, mei 22, 2007 00:06
Zo lief...


Liefsliefs, switi lobi


Over dit gedicht
Auteur:  Rien de Heer Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  22 mei 2007
Thema's: