corner
 
   vergankelijkheid
corner
19 mei 2007 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Filosofie / Geen Thema / Geen Thema

waarom is dit verdoemde systeem zo krom het is niet de vraag maar de antwoord die verandert binnen een mom, vrouwen de mooiste en slimste schepsels van aarde met helaas zoveel schade aan wie moeten we het vragen? zelfs de ware vragen zijn verdorven onder zoveel lagen.
wanorde is aan de dag en de lach van de verborgen dag ligt nog steeds in ons gezag, het is niet wie je bent of wat je gelooft,dit zijn woorden in het gevoel gekloofd je word berooft van je hoofd en hart voor hun ben je een ''geval apart''.
het water doet de zon glinsteren, neem dit in je op maar verdraai het niet zoals het is gedaan met sinterklaas en zwarte piet,
volsmoorden waren aan de dag in naam van het gezag op de plek waar het schone lag, beetje bij beetje is er gemanipuleerd en in de tussentijd hebben wij hen vereert het begon met angst maar zoals ze zeggen waarheid duurt het langst.
vrijheid is ons afgenomen als dromen die nooit zullen komen door mensen die misbruik maakten van hun kronen, zij verkrachtten de schone en uit hun komen zonen die hen zullen belonen.
kijk naar politiek volg hen alsjeblieft niet, links rechts het maakt niet uit, de ene ligt aan een spuit en de ander gebruikt kruid voor het type dat muit.
ik heb het al zo vaak gezegd de zogenaamde here god is niet echt het is de heilige koe die word berecht, gevuld met goud want dat is waar dit volk van houd maar het heeft zelf niet door dat het zich weerhoud voor de schoonheden van het woud.
jij bent god dit komt bij jou bewust aan het bod bij het zien van je noodlot, de mens is voortdurend bezig met voorbereiden voor zogenaamde zekerheden die uiteindelijk leiden tot onwetenheden wij zien het niet want onze ogen zijn bedekt met kleden.
de dood is een nieuw leven het houdt niet op je gaat alleen verder met het verruimen van je top, weet je geen uitweg in dit leven dan blijf je op aarde terugzweven en blijf je kleven aan de gedrevenheden van deze leden.
laten wij geven aan de armen de verdeeldheid verwarmen, de dood elk moment aanbrekend laten wij het omarmen, vergankelijkheid is de weg die wij samen kunnen bewandelen of je kunt meelopen met de gevallenen, dood gevolg van actie en reactie, iets om over na te denken anders ben je terug in de samsara in een fractie, beroemdheid klassepositie brengers van geluk en fortuin zijn geen waarheden maar roestplekken van verzuim.
vergankelijkheid is waar de ware ziel naar streeft maar waar niet naar word geleefd als zwevende zielen boven het water, lava vloeiend uit een krater trekt de dolende zielen mee in het water voortbrengend naar een plek zonder grenzen als mate, mensen praten en praten, woorden gevuld met gaten zal ik ze laten of ze een glimp geven van het schone wat we eens vergaten, dromen verdwijnen dingen vergaren geen besef wat we hier nou achterlaten.

*RB


- hunab-ku -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

hunab-ku vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 hunab-ku corner
Maandag, juli 02, 2007 13:47 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy