corner
 
   laar mij maar, het is goed zo!
corner
21 april 2007 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Dromen / Eenzaamheid


Ik was buiten en voelde de zonne stralen branden op mijn gezicht. Een kleine onenigheid kwam naar boven en toen bleek de zon verdwenen. Ik was verduisterd.
Alles was zo donker en ik voelde hoe de warme stralen verdwenen. Ik zag door al het donker heen bladeren van de boom naar beneden vallen. En ik voelde hoe mijn lichaam langzaam kouder werd.
Ik greep om me heen om me heen en voelde me machteloos. Toen voelde ik een warme hand die de mijne liet tintelen. Een zachte stem zei dat het wel weer goed zou komen als het daar tijd voor was. Ik snapte het niet, maar het voelde goed en vertrouwd. hij sloeg zijn armen om me een en ik werd rustig. Ik gaf me over aan wat er zou gebeuren.
Ik merkte dat ik moe werd en dat ik voor het eerst bij was met hoe ik mijn leven leefde. Ik liet me langzaam gaan. Ik voer mee op golf naar het land waar al kwaade goed zou worden.


- dark pearl -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

dark pearl vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy