Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Maandag, maart 05, 2007 23:09
eeuwig
willen missen
is zwervend leven,
nergens thuis, met een lege
plek waar een metgezel past, waar
iemand juist om zijn woord of gestalte
welkom geheten kan worden, tenminste
blijft tot hij zich herkend weet
aan zijn opgenomen
mooigemaakte
gebaar.

hans


Cora (ZIJ): Maandag, maart 05, 2007 18:54
Wegen lopen nooit dood, enkel de bestemming is onbekend,


wat een mooi schrijven van je Schaduw,


*LoveLess*: Maandag, maart 05, 2007 18:49
wauw,, ben er stil van,, kuzzies *LoveLess*


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  05 maart 2007
Thema's: