Reacties op dit gedicht
Rien de Heer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Jan de haan: Maandag, februari 12, 2007 13:22
een ware pracht Rien
groetjes jan


mums: Zondag, februari 11, 2007 23:17
wat een pracht Rien...

fijn dat je weer hier bent

liefs mums


Ria -rimpeling-: Zondag, februari 11, 2007 19:15
prachtig!liefs Ria


Niniki: Zondag, februari 11, 2007 15:21
Je bezort me kippenvel Rien.
Mooi deze.

knuffie


Annemieke van der Ven: Zondag, februari 11, 2007 09:06
De beer nog niet geschoten...
Schijnbaar de buit al binnen gehaald...
Het is mooi, om in sprookjes te geloven...
Maar pas op dat je er niet, alleen in verdwaal....



Liefs...


lommert: Zondag, februari 11, 2007 08:47
prachtig Rien..het verleden kan bijdragen..zekers;)

stevige groet
willem


Windwhisper: Zondag, februari 11, 2007 07:43
Ha....als je ouder wordt ga je meer en meer lijken op...
Liefs Cobie


hiljaa: Zondag, februari 11, 2007 07:27
blij je terug te lezen hoor!
prachtig!
knufleifs--hiljaa--


red one: Zondag, februari 11, 2007 00:48
prachtig geschreven
graag gelezen

liefs redje


switi lobi: Zondag, februari 11, 2007 00:44
Ohhhh...zo mooi!

Dikke kus
Liefsliefs, switi lobi


M@rcel: Zondag, februari 11, 2007 00:13
herinnerend hoopvol mooi geschreven

Liefs M@rcel


Over dit gedicht
Auteur:  Rien de Heer Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  11 februari 2007
Thema's: