Reacties op dit gedicht
rovago vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Littledolphin: Zaterdag, november 04, 2006 10:16
prachtig mooi gedicht dat je hier deelt, liefs little


Hilly N: Zaterdag, november 04, 2006 08:22
Een kind geeft blijdschap in het leven.
Je wilt het dan ook alle liefde geven.
En elke dag groeit meer en meer.
Daardoor ook een stukje van je eigen geluk weer.

Groet van Hilly


hiljaa: Zaterdag, november 04, 2006 07:43
als zo mooi!
knufleifs--hiljaa--


Windwhisper: Zaterdag, november 04, 2006 01:23
Wouw....mooi, heel mooi.
slaap lekker

een warme knuffel
Cobie


mobar: Zaterdag, november 04, 2006 00:44
Mooi.

groetjes.


mums: Zaterdag, november 04, 2006 00:30
dan weet je ook waarvoor....

schitterend.

liefs mums


tulpje: Zaterdag, november 04, 2006 00:29
wauw heel erg mooi
graag gelezen
liefs en truste knuffel


lonely 1: Zaterdag, november 04, 2006 00:16
prachtig, en voor een groot deel herkenbaar.

liefs, lonely 1


Over dit gedicht
Auteur:  rovago
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  04 november 2006
Thema's: