Reacties op dit gedicht
lommert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Jan van Dord: Dinsdag, oktober 31, 2006 21:20
Echt heel mooi!!
jan


Hilly N: Dinsdag, oktober 31, 2006 13:23
Heel mooi dit Willem.

Fijne dag verder en een lieve groet, Hilly


M@rcel: Dinsdag, oktober 31, 2006 13:17
wat een schitterbaar gedicht
heel mooi

Liefs M@rcel


Klaes: Dinsdag, oktober 31, 2006 13:00
koesterend mooi

groet/klaes


Roo$je: Dinsdag, oktober 31, 2006 11:09
En is dat niet leuk om het zó maar te krijgen, geniet er van, zolang je kan!

Liefs,
Kusskuss


Cora (ZIJ): Dinsdag, oktober 31, 2006 10:25
gratis en voor niets,

;-)


switi lobi: Dinsdag, oktober 31, 2006 09:51
Omarmend warm... en zo mooi!

Ik wens je een heerlijke liefdevolle dag!
Liefsliefs, switi lobi


sunset: Dinsdag, oktober 31, 2006 09:33
Heerlijke graag gelezen poëtische verwoording.
Liefs en mijn genegenheid, sunset


Windwhisper: Dinsdag, oktober 31, 2006 09:25
Mooi..........schitterend


kerima ellouise: Dinsdag, oktober 31, 2006 09:16
prachtig gedicht !!! Een gedicht om mee doorheen de eeuwen te nemen ! Knap !!!
liefs, kerima ellouise


Riarno: Dinsdag, oktober 31, 2006 08:47
pracht gedicht
greetings,riarno


Over dit gedicht
Auteur:  lommert
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  31 oktober 2006
Thema's: