Reacties op dit gedicht
lommert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


moongirl1982: Maandag, oktober 23, 2006 13:28
voel je maar vrij...

groet moongirl1982


Annemieke van der Ven: Maandag, oktober 23, 2006 11:25
Een om nog eens over te lezen...


Liefs...


sunset: Maandag, oktober 23, 2006 09:26
Mooi tonend delend dit.
Liefs en een fijne vliegdag, sunset


moonwoman: Maandag, oktober 23, 2006 08:28
heel mooi Willem,meer van dat!

lieve groeten.


Windwhisper: Maandag, oktober 23, 2006 08:02
prachtig........als je nog meer moois in die oude doos hebt zitten.......


Over dit gedicht
Auteur:  lommert
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  23 oktober 2006
Thema's: