corner
 
   waarom ik 14 jij 22 waarom
corner
04 januari 2002 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verliefd / Liefdesverdriet / Verdriet


ik ken je vanop de chat, oh die eerste keer je was zoene schat.Telkens je mij verlaat heb ik schrik om jou te verliezen, ook al weet ik dat jij hier ook voer moet kiezen.al mag jij 22zijn er is maar 1ding da'k wil en das bij jou zijn.de jongens bekijken me vies gewoon omda'k jou boven hen verkies.Elke nacht als ek gon slapen gon'k slapen met jou in men gedachten en elke morgen stonk op met a in ?
? men hartje oh jongens lijk wel zot, Moet je dan eens iet weten ik doe ni mee on loversop?t internet, maar om 2uur ?s nachts lig ek hier nog steeds te woelen in mijn bed voor die ene schat die ik leren kenne oep de chat.


- Britt -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Britt vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 nathalie corner
Maandag, mei 27, 2002 14:32 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
erg moeilijk om te lezen
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy