Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Donderdag, september 14, 2006 21:23
hoor je levend
ook bij de doden en dood
nog steeds bij hen die leven door zich
heen laten gaan, wie zal beiden verbinden,
wie anders dan een schemerwezen
in haar twijfelaarsbestaan, zij
die niemand wist, die door
haar denken woelt, maar
vol is van gevoel
op elke
wenk.


HIJ&ZIJ: Donderdag, september 14, 2006 17:04
een bjoetie,


Sifra.K: Donderdag, september 14, 2006 16:51


Mooi.. Pakkend.

Liefs,
Sifra


Dorien.: Donderdag, september 14, 2006 16:08
aangrijpend,
ook deze stijl vind ik erg leuk gedaan



Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  14 september 2006
Thema's: