Reacties op dit gedicht
~~Loveley~~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Fantasy: Vrijdag, mei 18, 2007 16:51
hh dit gedicht staat er twee keer op;) maar dat maakt niet uit...
Wanneer komen er weer nieuwe bij?

Kis Kis My


Morgan Sitera: Maandag, augustus 21, 2006 17:22
Kort maar krachtig


Fantasy: Maandag, augustus 21, 2006 12:12
Zie je nou M, je gedichten staan er gewoon op...

Kis Kis My


sunset: Maandag, augustus 21, 2006 11:44
Gewoon tonen dan.
Mooi.
Liefs, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  ~~Loveley~~ Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  21 augustus 2006
Thema's: