Reacties op dit gedicht
myrkvi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


~~~eilahtan~~~: Woensdag, juli 12, 2006 09:47
wauw zo mooi deze schitterend meid
dikke knuf nathie


hiljaa: Zaterdag, juli 08, 2006 19:49
een weg nog af te leggen! mooi verwoord!
knufleifs--hiljaa--


fran92: Zaterdag, juli 08, 2006 17:08
komt helemaal goed met jou!
ik loop even een stukje met je mee als je dat goed vind
dikke kuss en knuff fran92


Cynthie: Zaterdag, juli 08, 2006 12:45
Voetstappen in het zand
Leiden naar een pad
en pad van goud
verderop staat een meisje
ik loop naar haar toe
Plotseling is ze verdwenen
Behalve haar voetstappen
Lijken precies op die in het zand

Je dicht deed mij aan mijn gedicht denken :)
Erg mooi neergezet, blijf de gouden korrels volgen en je komt op het pad terecht :)

Liefs, Cynthie


Raira (Ria): Zaterdag, juli 08, 2006 12:18
loop jij nog maar heerlijk door
neem alles in je op
en neem ruimschoots de tijd

je komt er wel

PRACHTIG

liefs knufff
Ria


Yenna: Zaterdag, juli 08, 2006 10:35
ja en loop maar rustig aan en bekijk goed de zijwegen.
maar ik zal zeker stukjes met je meelopen.ik zal er altijd voor je zijn als een vriendin.
heel mooi gedicht!!

kus yenna


Over dit gedicht
Auteur:  myrkvi Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  08 juli 2006
Thema's: