corner
 
   thuis
corner
02 juni 2006 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Genegenheid / Heimwee / Eenzaamheid


ik ben thuis, het thuis zijn is voor iedereen mooi,want voor iedereen is thuis zijn; thuis zijn.
ik ga naar huis, dus ik zal zo wel thuis zijn,en als ik er lang zit dan zal ik me er wel thuis voelen, alleen;de niemand is een onbesproken woord in het afgaan van de zin des woords..
het niemand is iemand en zal zich thuis voelen in de leegte, in het huis waar iedereen zich thuis voelt en de leegte weerstaat..


- fed -

Gecontroleerd door: Sheena

       

   Reactie op dit gedicht
corner

fed vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy