Reacties op dit gedicht
ZonnigZonnetje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lachebekje1988: Maandag, april 24, 2006 11:36
Hier wordt ik altijd heel stil van, heel herkenbaar!
Liefs en sterkte.


hiljaa: Maandag, april 24, 2006 11:27
droefmooi neergeschreven!
sterkte!
knufliefs--hiljaa--


sunset: Maandag, april 24, 2006 11:13
Teder-droef verwoord.
Liefs en mijn warme genegenheid naast mijn oprechte deelneming, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  ZonnigZonnetje Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Anastacia
Gepubliceerd op:  24 april 2006
Thema's: