corner
 
   Ironie
corner
18 maart 2006 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Filosofie / Geen Thema / Geen ThemaIronie


Kijk eens van een afstand naar jezelf, alsof je even in alle hoogte plaatsneemt aan het immense hemelgewelf. Kijk naar datgene wat je doet, wat je slecht vindt of juist goed, beluister je woord en beschouw je daad, wat maakt je blij of juist kwaad. Herwaardeer voor even al je vertrouwde waarden en normen die tezamen jouw wereldbeeld vormen. Ontdoe je voor even van al je vooringenomenheid, observeer neutraal het leven dat je leidt.
Kijk eens naar de wereld door de ogen van een reus, al dat driftig geploeter lijkt dan plots niet meer zo serieus. Net zoals de bewegingen van bacteriŽn koddig kunnen lijken als je ogen de levendige wereld onder een microscoop bekijken. Glimlach dan om jezelf en doorzie, hoe het bestaan feitelijk geleid wordt door de wetten van de ironie.


- moustous -

Gecontroleerd door: Sunflower

       

   Reactie op dit gedicht
corner

moustous vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy