Reacties op dit gedicht
lil_bitchy_nick vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


moongirl1982: Donderdag, februari 16, 2006 09:04
ik zou zeggen neem de tijd om woorden zinnen te laten vormen,

groet moongirl1982

ps was leuk om samen te dichten.


Over dit gedicht
Auteur:  lil_bitchy_nick Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  11 februari 2006
Thema's: